Ordinacija "dr vukoje"

Specijalistička ordinacija za bolesti uva, nosa i grla ”dr Vukoje” bavi se pregledom, dijagnostikom i lečenjem bolesti uva , nosa i grla kod dece i odraslih

Ordinacija je osnovana na temeljima višedeceniskog iskustva osnivača, s ciljem pružanja medicinskih usluga  po principima svetskih standarda u lečenju bolesti uva, nosa i grla . Bogato iskustvo akademika dr Novaka Vukoja, njegova stručnost, inventivnost i ljubaznost, u ugodnom ambijentu ordinacije, garantuje vam primenu najsavremenijih medicinskih principa u tretmanu brojnih patoloških stanja i obolenja u domenu otorinolaringologije.

Ordinacija je savremeno opremljena i u njoj se pored ostalog bavimo: lečenjem zujanja u ušima/dr Vukoje je prvi na prostorima SFRJ primenio savremenu terapiju šuma u uvu primenom intratimpanalne instalacije dexasona kroz bubnu opnu u srednje uvo i objavio rad/, operacijama bučnog spavanja i pauza u disanju po čemu je ordinacija poznata i van granica naše zemlje   /Dr Vukoje je dobitnik zlatne medalje za operaciju hrkanja  na  Medjunarodnom salonu inovacija od međunarodnog žirija- 2008  god u Moskvi/ i dr.

Treba istaći da je dr Vukoje takodje prvi u Srbiji počeo primenu radiotalasa u hirurgiji glave i vrata,posebno u rešavanju ”hronično zapušenog nosa” od koga pati preko 25% stanovništva. Ne treba izostaviti ni savremeni tretman obolenja maksilarnih sinusa koji pruža ova ordinacija.

Za dokazivanje  respiratorne alergije u ordinaciji se može uraditi kutani  prick test  koji je brzi, efikasni i bezbedni. Infekciju helicobacter pylori koja je često povezana sa pojačanim lučenjem želudačne kiseline, regurgitacije želudačnog sadržaja (GERB) što je čest uzrok obolenja sluznice ždrela, nosa, sinusa, uz osećaj stranog tela u guši, promuklosti i dr., izvodimo neinvazivnim ureaza izdisajnim testom.

 Ultrazvučni pregled sinusa, štitnače, pljuvačnih žlezda i uvećanih limfnih čvorova na vratu, ispitivanje sluha i poremećaja ravnoteže, pregled kamerom i dr. su dio usluga koji vam stoje na rasoplaganju.

Odstranjenje raznih izraslina na koži i sluznici (bradavice ,fibromi, nevusi, lojne žlezde, papmi ), skraćenje i ukrućenje resice i nepca kod bučnih spavača, proširenje nosnih kanala  su specifičnost ordinacije .Izvode se u lokalnoj anesteziji i pacijent je odmah sposoban da se vrati normalnim radnim aktivnostima.

Brojne druge usluge koje pruža ordinacija po veoma pristupačnim cenama možete videti u cenovniku.

ISKUSTVA PACIJENATA

Specijalistička ordinacija za bolesti uva, nosa i grla "DR VUKOJE "

@Copyright prim dr Novak Vukoje. All right reserved. Created by ProBiz